Routes

Aantrekkelijke wandelroutes in alle windstreken van de provincie, die gekoppeld zijn aan lokale bedrijven en organisaties. Wat kunnen deze VVV toeristische informatiepunten u bieden om uw wandeling of verblijf nog specialer te maken? Lees er alles over op de website van VVV Groningen.

Hoe zijn de wandelroutes opgezet?

  • Routes met een lengte tussen ca 10 en 26 km
  • Afhankelijk van de route verharde en onverharde paden
  • Met routebeschrijving, aandachtspunten en bezienswaardigheden
  • Niet bewegwijzerd
  • Veel routes in te korten of makkelijk met elkaar te verbinden
  • Op de routefolder staat vermeld of de route ook voor andere gebruikers geschikt is

Langs de routes komt u de mooiste dingen tegen zoals koeien, zonnepanelen parken, windmolens en meer. Ook is het oppassen geblazen voor wespen en bijen in de zomer, voor het bestrijden van wespen leest u meer. Vooral met limonade en als het warmer is dan 25 graden Celsius kunt u maar beter oppassen voor de wesp. Deze kan namelijk erg pijnlijk prikken/steken.

Zonnepanelen in het weiland

Wat we zagen was onder meer dit in het weiland:

Mooi, he!

Kunt u trouwens ook zonnepanelen voor uw dak krijgen?

Door bij meerdere bedrijven een offerte op te vragen is het mogelijk om te zien wat de kosten zijn voor zonnepanelen. Natuurlijk is de prijs een belangrijk punt. Het rendement van de zonnepanelen, de kwaliteit en ook de garanties zijn van groot belang. Het is slim om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om goede kwaliteit zonnepanelen op het dak te krijgen voor een aantrekkelijke prijs.

Prijzen, wat kosten ze?

Als u zonnepanelen wilt gaan kopen dan is het goed om te weten wat de zonnepanelen prijzen zijn. Kijk naar de kosten van de zonnepanelen om te ontdekken wat er mogelijk is. Een systeem (1250 Wp) kan al voor zo een €1500,- op uw dak geplaatst worden. Er zijn verschillende manieren om achter de prijzen van de zonnepanelen te komen. Graag geven we u een aantal tips.

Ontdek de zonnepanelen prijzen

U kunt de gouden gids gebruiken, uw netwerk van vrienden en familie en ook het internet. Door echter alle kanalen te benutten krijgt u het grootste aantal aanbiedingen thuisgestuurd. Hiermee zal u uiteindelijk volop gaan genieten van een ruime keuze. En ook een ruime keuze op het gebied van de kwaliteit en garantie welke u mag verwachten.

Meer over zonnepanelen leest u hier.